Financiering - wij helpen u op weg

Bij Autobedrijf Wiersma heeft u de mogelijkheid om uw occasion of nieuwe auto te laten financiering. Een lening is de manier om de auto te rijden die u graag wilt rijden. Waarom sparen als u met een financiering gelijk kunt rijden. Auto financieringen worden in vele soorten aangeboden en lenen is steeds meer ingeburgerd. Het is wel van belang dat u weet wat de kosten zijn van autofinanciering.

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen. Een betrouwbare organisatie die contact met 15 verschillende banken onderhoudt, en altijd in staat is de meest gunstige en betaalbare afbetalingsovereenkomst te offreren.Į

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor DTC Financieringen, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten.

Wilt u weten wat de financiering voor
uw droomauto kost?

Via DTC Financieringen kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken.
Wilt u meer informatie? Neem contact op